2006-12-29 5 views
boxing day 當日帶左朋友們黎tea time 時段, 但好似唔係好抵, 一個飛碟餐都要$37, 炸雞翼o個d set只不過平少少, 咁我不如加少少錢食個套餐(橫掂又未食lunch)食物係唔錯o既, 今次叫左煙鴨胸意粉套餐朋友們都滿意佢地叫o既小食拼盤& 煙三文魚意粉之後我地玩uno, scrabble ... 想打牌時先知原來包場先有麻雀供應-,-上次個男waiter 依然好好service, 但個女o既呢就要改下喇!!! 又話我地影相會disturb 其他customers, 又唔話其他仲嘈o既customers. 佢個樣係非常不滿我地. 原本係覺呢間野service & 食物好好先帶朋友黎, 下次都係諗下先.
boxing day 當日帶左朋友們黎

食物係唔錯o既, 今次叫左煙鴨胸意粉套餐
朋友們都滿意佢地叫o既小食拼盤& 煙三文魚意粉