📍#耀東號.🇭🇰香港柴灣柴灣道111號高威廣場87號地舖🇭🇰 Shop 87, Koway Plaza, 111 Chai Wan Road, Chai Wan,HK.人均消費: HKD510.味道: 👅👅👅👅賣相: 👀👀👀價格: 💰💰💰💰環境: 🌹🌹服務: 👨🏻性價比: ⭐️⭐️⭐️⭐️回頭率: 🔆🔆🔆.柴灣屹立多年的豬扒大王!出名無招呼但仍然多人食😂全因為個豬扒!自從搬咗舖位都無嚟過,心血來潮滿足一下味蕾.💯#豬扒撈出前一丁 :HKD48每次都會嘅豬扒撈丁!炸豬扒依舊出色,外層薄而脆,絕對唔會滿口粉!豬扒薄但十分juicy香口夠惹味!佢個豉油好特別,一啲都唔咸,個撈丁愈食愈惹味!正到不得了!.Ⓜ️#豬扒炒烏冬 :HKD48豬扒當然一樣好味!但炒烏冬就差少少,夠火喉但有啲燶味.耀東號出面唔憂做,無論你點咩都要等,唔可以催佢,因為得兩個人做!我哋兩個人食,都等咗半個鐘先有得食!趕時間就唔好試了😂.
📍#耀東號

環境: 🌹🌹
服務: 👨🏻
性價比: ⭐️⭐️⭐️⭐️
回頭率: 🔆🔆🔆
自從搬咗舖位都無嚟過,心血來潮滿足一下味蕾
💯#豬扒撈出前一丁 :HKD48
佢個豉油好特別,一啲都唔咸,個撈丁愈食愈惹味!正到不得了!

Ⓜ️#豬扒炒烏冬 :HKD48
豬扒當然一樣好味!但炒烏冬就差少少,夠火喉但有啲燶味
豬扒炒烏冬

我哋兩個人食,都等咗半個鐘先有得食!趕時間就唔好試了😂
2020-02-15
$51 (Dinner)