2021-06-17 171 views
我同frd食完lunch再行咗陣街,就去搵吓附近有咩甜品🍨,經過一間甜品店,係校園風裝修👩🏻‍🏫,連枱枱櫈櫈都係,見到餐牌都覺得好得意,因為係以前細個用嘅練習簿封面😂。不過要注意一點⚠️,所有客人必須至少叫一個餐點。-🍴同心闖珠峰⛰($48) - 分別有雲呢拿朱古力綿綿冰、小丸子、可可米、Oreo同埋朱古力醬🍫。朱古力味幾濃👍🏻,想要多啲口感嘅時候,可以一次過食冰同可可米,幾得意😚!綿綿冰入口即溶,不過小丸子有啲淋,整體ok。-🍴黃社芭菲💛($58) - 分別有6層,由上至下係Movenpick雲呢拿雪糕、芒果🥭、可可米、忌廉、粟米片同奶凍🥛。雪糕當然唔使講,好香雲呢拿味,仲見到有啲雲呢拿籽🥰!當食到芒果同忌廉嘅時候,有少少似食緊芒果蛋糕😂。整體來講6層好多變化,幾好食!-🍴星光大道($35) - 朋友嘅飲品🤣包括咗碟豆花、蒟蒻啫喱、梳打水-🍴旺角($35) - 朋友嘅飲品🤣包括咗紅肉火龍果、水晶珠、梳打水
2021-06-17
$40 (Tea)