2017-05-27
好日都唔會打呢啲食評 今次真係要比我既第一次大家好記得2年幾前同舊同學特登係出面入黎食呢間野,果陣真係食到我地一肚氣啲肉係橙色 食完係要出去買水飲飲品要另外加錢 但又唔係咩特別飲品 只係機出既百事可樂 其他既都唔記得啦 慘就慘在唔加的話係連水都無得你飲(我諗有黎食過既都好清楚)不過經過前晚再黎食野 我改觀前排我女朋友係網上睇到一個youtuber 介紹呢間餐廳 講既內容講到好好食咁 最記得佢講$9.90赤蝦任食咁我第一時間就同我條女講 呢間幾年前我中哂伏 唔好去,而家我後悔講左呢一句 不過好彩我女朋友死都要黎試下!入到去 估唔到只係平日都爆哂場(好彩我有訂位)燒烤紙都係同以前一樣要加$6 我仲多口問侍應唔加紙係咪要比$10換鐵板 ,佢話無聽過喎!不過我地都決定加行過眼見大部份既野比以前唔同哂 唯一到而家仲一樣既就係場尾果2個graffiti 😂飲品轉哂做罐裝,一個咁細既雪櫃放既款式真係多到你唔信 有氣、無氣、有甜、有唔甜數過連埋啤酒已經係20款 有部爆谷機 仲要有隻幾好飲既北海道生啤Sapporo 不過要加錢任飲我地加埋$9.90赤蝦 同埋$88生蠔蟹腳佢比貼紙我地就出去拎野食 赤蝦
啲肉係橙色 食完係要出去買水飲
慘就慘在唔加的話係連水都無得你飲
(我諗有黎食過既都好清楚)
不過經過前晚再黎食野 我改觀
不過好彩我女朋友死都要黎試下!
入到去 估唔到只係平日都爆哂場(好彩我有訂位)
不過我地都決定加
赤蝦 同段片一樣 真係好q大隻 有手掌咁大
生蠔 都ok 重味
蟹腳 要等 話轉頭先比我 食落唔夠味 好淡
壽司 款色多左 有個應該係燒和牛壽司 不過放耐左 有啲乾
肉類 都好正常 起碼唔駛食完就飲水😂岩岩好 見到仲有小甜薯 我至愛 食左人地大半😂
甜品 雪糕轉哂做杯裝雀巢 仲個2隻唔知咩名 幾好食
啲奶凍仲好重味 好正
爆谷 朱古力味 好好食 不過就淋左小小
有樣野真係值得一讚 間鋪既同事都好爽手
壽司部既同事 樓面既侍應都係!
但係就見佢地成日玩住黎做!不過咁 個個都笑笑口咁對住我地幫我地換紙 收碟
感覺幾好
校長燒肉 我而家改觀 會再有下次!