2016-03-23 357 views
行街街之際,突然見到Cafe Charm's.剛好係晚飯時候,不用等位,就即時坐底睇下有乜好嘢食。選咗一個 All day Breakfast (Charming Breakfast) 加 一個 daily special (煎三文魚配香滑薯蓉)Charming breakfast 有多款食物; 香腸好Juicy, 又有香脆牛角包同薯餅,另外仲有嫩滑炒蛋 , 炒雜菌又帶有蒜香味,呢個早餐都算豐富!另外嘅香煎三文魚配香滑薯蓉,三文魚煎得好香,肉質好嫩,配上軟滑薯蓉,恰到好處。因為叫咗個香煎三文魚,可以以半價換取飲品一杯, 我就選咗杯藍莓乳酪沙冰;沙冰有好香嘅藍莓味,不太甜,飲完都覺得自己健康啲最後再加杯Latte。看到杯Latte, 突然間醒神晒,因為叮噹嚟啦!圓圈加一點,圓圈加一點,下面劃枝波板糖再畫個呼拉圈⋯⋯⋯⋯

行街街之際,突然見到Cafe Charm's.
剛好係晚飯時候,不用等位,就即時坐底睇下有乜好嘢食。
Charming breakfast 有多款食物;
香腸好Juicy, 又有香脆牛角包同薯餅,另外仲有嫩滑炒蛋
, 炒雜菌又帶有蒜香味,呢個早餐都算豐富!
沙冰有好香嘅藍莓味,不太甜,飲完都覺得自己健康啲
最後再加杯Latte。
看到杯Latte, 突然間醒神晒,因為
叮噹嚟啦!
圓圈加一點,圓圈加一點,下面劃枝波板糖再畫個呼拉圈⋯⋯⋯⋯
2016-03-17