2017-01-30 86 views
聽聞柯士甸道間馬會經常中六合彩, 咁我就特意走去買一買個運氣返黎啦, 買左六合彩之后, 經過見到間餐廳, 價錢都吾算太貴, 就入去食啦入到去, 店員拎左個黑色壁報板出黎, 原來係SET DINNER既餐牌, 都幾有心思幾特別未食前菜之前, 店員拎左盤墨西哥薄脆片, 墨西哥薄脆片再點辣醬黎食, 辣得黎又夠脆身, 唔錯, 因為夠辣, 都幾開胃前菜係火箭菜鮮芒果汁伴虎蝦沙律, 火箭菜既青澀味道, 伴配芒果汁, 感覺幾持別, 芒果幾鮮甜, 虎蝦夠Q彈湯係田螺忌廉白菌湯, 內裏除左有田螺粒之外, 又有蔬菜粒提升咬口, 湯頭飲落幾CREAMYMAIN 係炭燒美國西冷排伴紅酒汁, 外表燒成一格格, 賣相幾吸引, 而且夠大塊, 三百幾蚊個餐都算值得, 令我讚既西冷扒裏面筋,口感較強但不會靱,肉味較強, 而且好JUICY, 正!意猷未盡既我點左個精選甜品併盤, 有TIRAMISU, 三色啫喱, 奶凍同雪芭, 我最BUY係三色啫喱, 三隻色夾埋特特別, 甜度剛剛好