2021-08-31
一入餐廳見到bar枱已經覺得好正,餐廳用綠色草作裝飾,好輕鬆好舒服,仲有個打咭位,吸引唔少女仔食食下嘢過去影番張相。Beer Set Promotion $2684:00-9:00pm有一個啤酒set promo,有三個選擇,我地叫咗有1個main+3個小食+4枝啤酒嘅set。紅酒烤春雞配薯菜春雞有半隻,燒得非常嫩滑,咬落仲好有肉汁,外皮用紅酒醬汁醃過再烤,香烤到有少少焦香,味道好好。香炸魷魚鬚魷魚鬚好新鮮,咬感爽口彈牙,而且烤過有微微燒烤香味,再配上日式芥末醬,十分惹味。忌廉海膽餅海膽炸得好脆,餡料由忌廉、海膽,青瓜等等混合而成。相當唔錯。鱈魚乾鱈魚乾好鬆脆,味道好香,有啲似平時食開零食果隻鱈魚乾,但係鬆脆版,口感好似食薯片。腸拼盤 $138食完beer set有啲唔夠喉,所以再叫多個腸拼盤助酒,拼盤有雞肉、豬肉腸、辣肉腸、芝士腸4種腸,份量都好多。助酒一流。
Beer Set Promotion $268
紅酒烤春雞配薯菜