2018-04-17
成日經過見千色呢間台灣野飲舖堆滿晒人,終於放假得閒試下🤤呢間舖個Selling point似乎係唔同味道嘅珍珠~~~珍珠都有味道揀? 無錯!!!😂😂😂有桂花, 玫瑰, 芋頭, Bailey, 紅火, 黑糖等等; 呢樣係特別嘅!而我今次就揀左桂花, 算係特別之中最正常的, HAHAH🤣🤣!! 珍珠的口感唔錯, 好QQ, 唔太甜, 有D桂花嘅清香!! 但除左珍珠以外, 其他都好一般, 無咩特別, 無咩茶味, 而且價錢較貴, 珍珠唔算好多!!個人覺得試下無妨,如果下次再試的話都係為左試下其他D珍珠味,要飲野我可能都係去番千色入面排😂😂😂另外,要讚係佢個杯好靚好結實,但要彈都係個杯好結實好唔環保🙈飲完杯野好唔捨得掉個杯,好似好浪費咁,地球先生我對你唔住😭🌎🍂總括:4粒星都係比粒珍珠嘅😝
成日經過見千色呢間台灣野飲舖堆滿晒人,終於放假得閒試下🤤
總括:4粒星都係比粒珍珠嘅😝