2016-04-11
夢幻又抵食tea set🦄 ($318)今次司令黎到摩羅上街度覓食😋,摩羅上街有好多古玩店,成條街都好有味道,文青必到!而呢間cafe shop最岩就係係附近影完相🎞就係入面休息下,享受返個抵食tea set啦! Tea set食物好豐富,有五款鹹甜點。首先有多士,麵包🍞微微烤過,配上ham🐷、沙律菜🍃同蘋果🍎成個感覺好fresh好開胃。同埋司令好中意既Camembert cheese🧀,焗到融融地配埋麵包同微甜既腰果一齊食😋,好有罪惡感呀!鹹點仲有紫薯沙律🍠,唔好以為紫薯既製品就一定係甜架,呢個紫薯沙律就係鹹食黎,食落似薯仔沙律,幾特別呢。食完鹹野梗係要食啲甜品啦!紫薯窩夫呢度都有😻,唔夠既話仲有一大份鬆餅,配上甜甜既朱古力醬🍫同雪糕🍦,一冷一熱,勁滿足!最後一定要點夢幻十足又似足little twin star👼🏼既飲品,司令覺得粉紅色既Rosy French玫瑰香得黎又唔會過甜,推薦。