2022-05-02 15 views
朋友帶我食好西,估唔到深水埗有間咁特別嘅雪糕店,店舖名仲好特別,好潮嘅感覺。店舖環境白白藍藍好舒服,有在家嘅感覺,舒適自在享受生活一點甜襟撈 Healada $38好香芒果味夾陣陣椰香味,呢款係[楊枝甘露 + 椰林飄香] 又香又滑嘅雪糕,食嘅時候有總去咗夏威夷嘅感覺配埋菠蘿乾,配搭好好;再拼特色雪條,話梅雪條真係未食過,味道酸酸味味真係好正紅豆迆遊宇治 $38如果你係抹茶控一定要試呢款[抹茶 + 紅豆冰],抹茶紅豆真係越食越愛,仲配埋粒粒蜜紅豆,甜甜的有咬口;再拼埋佢哋嘅特色雪條,特別雪條有幾款味道,個人覺得同抹茶紅豆夾得嚟應該就係呢支海鹽焦糖雪條,食落有層次,夠哂特別「迆」雪糕專門店深水埗界限街10F號南楓樓地下5號舖

襟撈 Healada $38

紅豆迆遊宇治 $38

「迆」雪糕專門店
深水埗界限街10F號南楓樓地下5號舖
2022-04-30
$46 (Tea)