2024-07-05
☆ 安平燒肉將軍澳唐賢街9號PopCorn 2樓PopFood 4號舖✦ 澳洲M5和牛吃到飽安平性價比高真係食極唔厭,今次仲有夢王誕,所以即刻去食下(๑˃̵ᴗ˂̵)安平大家都好熟,等我講下夢王誕先,套餐會一人送一隻夢王蛋,可以揀生蛋/溫泉蛋,我揀左溫泉蛋,仲用黎配左安平櫻花蝦拌飯,食過安平嘅都知呢個飯有海苔、櫻花蝦、秘製滷水汁同葱,完全跟自己口味而整,好似我呢啲唔食葱嘅人就可以唔落葱,真係好flexible,想講隻溫泉蛋撈埋落去真係完全level up,大家試下就知有幾正XD另外都仲有d夢王誕限定食物,例如夢王月見牛、起司夢王蛋,月見牛撈完之後就可以放落爐整熟,食落好嫩滑又有牛味,奢侈嘅我仲將佢放埋落安平飯到變牛丼,真係好l正(〃ω〃)至於其他嘅食物都係繼續keep住有質素,無論係肉類定熟食都Good Good。
將軍澳唐賢街9號PopCorn 2樓PopFood 4號舖
✦ 澳洲M5和牛吃到飽