2022-01-02
📍植物奶奶茶飲過未‼️• 三款茶底任你揀😋 -- 迷客夏😛•Follow @pigfoodiexhk for more food!🐷💛#pigfoodiexhk_銅鑼灣#pigfoodiexhk_飲品#pigfoodiexhk_黃店===========================睇開小編嘅post應該都知我係milksha既fans😍😍😍最近見佢哋推出由OATLY植物奶沖製嘅珍珠奶茶,而且仲可以揀茶底,有伯爵、烏龍、綠茶❣️飲唔到牛奶嘅朋友仔都可以享受珍珠奶茶嘅滋味😛------------------------------⭐️伯爵紅茶燕麥奶珍珠奶茶⭐️烏龍茶燕麥奶珍珠奶茶燕麥奶茶其實味道飲落同一般牛奶沖嘅無大乜分別,係texture會稀身少少,~伯爵茶同烏龍茶各有千秋,前者味道非常清幽,後者茶味較濃,有烘焙香🤩🤩另外珍珠好彈牙好煙韌👍🥰------------------------------賣相:3.8/5味道:4.3/5回頭度:4/5------------------------------店舖資料名稱:迷客夏地址:銅鑼灣利園山道17號地舖前往方法:銅鑼灣站F2出口
#pigfoodiexhk_銅鑼灣
#pigfoodiexhk_飲品