2023-09-25 37 views
呢間打邊爐係朋友推介嘅,上到去發現店舖幾大,都幾多卡位,老闆非常熱情,為我哋介紹呢度嘅招牌。😲首先,佢哋嘅特色湯底選擇多,我地揀咗滋補椰子雞鍋,餐廳係用新鮮雞,所以食落去特別嫩滑,一啲雪味都冇,而且湯入邊仲落咗好多椰子肉,令到個湯好鮮甜又好滋潤,啱晒女士同小朋友。🍲接著,我哋見到佢有好多唔同款式嘅套餐都好吸引,就揀咗豪華必選套餐,手切安格斯牛頸脊不錯,牛肉好重味,咬落好嫩,果然係安格斯嘅級數,另外套餐仲有加拿大象拔蚌刺身,一碟例牌嘅份量都幾多,咬落去爽口又鮮甜,食得出係非常新鮮。🥩我哋仲點咗蟹籽鮮蝦滑,用新鮮嘅蝦肉打成,好彈牙,而且上耍有好多蟹籽,而最令我深刻嘅係黑松露手打墨魚丸,因為真係好香嘅黑松露味。🐙