2022-06-04 272 views
呢間舖頭好耐之前有喺網上睇到推介話幾好味😋同埋個價錢好抵就可以食到咁大個龍蝦🦞仲有半隻雞tim😂(好期待)今日終於約埋朋友一齊過去食,地址唔會好難搵,去到就已經見到要排隊,好彩唔算多人,排左15mins左右就已經有位,排隊期間店員要我地先落單,因為製作過程需時,呢個明白嘅。我地都叫左椰子花膠竹笙干貝雞煲,諗住$78呢個價錢已經包埋飯,跟住轉米線/米粉/公仔麵唔洗加錢,入到去就咁睇個環境還可以,店員落左單拎黎睇,嘩!點解多左每人$15嘅,問清楚原來係➕$15先有飯同菜,送熱飲,凍飲➕$3,仲有其他特飲➕$10最後都諗住➕$15無講清楚可能我地都無睇清楚啦,睇啲生菜🥬咁靚試下啦,夾夾下見到入面有報紙📰😩😫😫好彩唔係🐛

生菜🥬
2022-06-04
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$100 (Dinner)