2021-03-23
辛苦工作過後有時都想食下好西🤣襯住仲有少少涼意就打下邊爐先~.📍尚膳養顏滋補鍋.🥥滋補椰子雞鍋 ($168/半隻) - 店員會提供計時器⏳煲滾4分鐘就可以飲湯啦~個湯好清甜好香椰子味好好飲啊🥰🥰雞肉可以點青檸乾葱豉油黎食,食法幾特別🥸🫔蟹棒響鈴($58) - 新鮮即炸~上枱仲係少少熱😍浸一浸湯就食得!脆卜卜架~🐟龍躉片 ($168) - 大大盤好新鮮!鍾意食魚嘅🙆🏻♀️食得好滋味~最鍾意啲魚皮勁有骨膠原嘅感覺😆🐷韓國梅花豬($168) - 唔會太肥嘅豬肉片~色澤都幾新鮮!🦪美國桶蠔 ($168) - 隻隻都好肥美😋鮮甜喎!🥟豬肉韮菜餃 ($42/半份) - 每次打邊爐都會試自家製手工餃~韮菜勁多好香😌好味呀~🍡四色手左丸拼盤 ($88) - 有黑松露蝦丸、黃金墨魚丸、芝心牛肉丸同梅菜豬肉丸各2粒~粒粒都彈牙又足料👍🏻🥬唐生菜 ($48)、皇帝菜 ($48) - 打邊爐又點少得菜~份量都幾多🤣呢個椰子雞湯底淥菜啲菜好甜好正🍹杞子圓肉菊花露($68) - 分到2杯嘅份量~打邊爐咁熱氣飲返杯菊花露就啱哂😗又唔會太甜又解渴!
📍尚膳養顏滋補鍋
🦪美國桶蠔 ($168) - 隻隻都好肥美😋鮮甜喎!