小編有一日冇力肚餓想食芋圓就做吓嚟到呢間舖,發現咗呢間舖 嗰陣時係新開張 .自此之後,我就成日做返頭客😁近期呢我成日食星星UFO,很有特色的中式甜品結合椰子。最有特色係用咗桂花糕 去結合椰汁。再加上馬蹄丸子 小丸子 甜而不膩,富有內涵。之所以會食過返尋味,係因為桂花糕真係好香!冇諗過小丸子加落去嘅感覺係咁甜而不膩!再加上馬蹄院子,喺口中爆汁嘅感覺好清爽!清爽+香有一種滿足感!而且材料好多!就好似食咗一個完美嘅香香樂肚!而且重點係好足料!呢個真係強烈推介俾大家好有涵醖一款甜品!值得一讚呢,係佢精益求精不斷改良細心喺椰子底,處理咗啲椰子肉絲出嚟 等客人即刻有得食,可以享受到配料加椰子奶,仲有椰肉一齊放入口嘅感覺!睇得出佢嘅進步咗同用心

呢個真係強烈推介俾大家好有涵醖一款甜品

值得一讚呢,係佢精益求精不斷改良
2024-03-17
Waiting Time
2 Minutes (Dine In)
$48 (Tea)
  • 星星UFO(桂花)