2019-08-29 163 views
今日跟老公在大圍午餐,見金囍冰室新開及有位 ,就決定在那裡吃,其實無甚麼要求,正常就可以就座後,叫了燒豬頸肉喇沙(金邊粉底),老公叫蒜蓉汁牛排意粉底,餐飲熱㗎啡,凍檸茶喇沙先上,一睇就知中伏,只見一碗黃色的金邊粉,磅底有少於三分碗的湯,兩片很硬的炸魚片其實唔正宗唔緊要,正常味道就可以嘞,點知湯底無味,可能俾粉索晒,炸魚片酸嘅,這時候基本我已放棄跟住老公的意粉上,竟然係久違嘅茄汁撈粗意(煮得太耐,又淋又粗),試問點配蒜蓉牛排食呢?牛排一般茶餐廳質素此刻已完全放棄,埋單離開,同向收銀講食物好差就走了可取地方-飲品正常 凍檸茶啲檸檬質素ok 餐湯羅宋湯夠濃食之前無諗住影相 現附上食剩照片

牛排一般茶餐廳質素
此刻已完全放棄,埋單離開,同向收銀講食物好差就走了
可取地方-飲品正常 凍檸茶啲檸檬質素ok
餐湯羅宋湯夠濃