2024-08-12 111 views
成個間餐廳不知所謂,首先招呼冇乜, 求奇整壺茶加兩隻碗同筷子過嚟就要收茶位費,叫咗個酸菜魚同酸辣土豆絲,簡直可以用狗都唔食嚟形容‧土豆絲:份量正常,一開始問佢有冇得揀辣度,我哋揀中辣,佢話本身唔揀已經係中辣,結果兜野基本上係冇辣味,得少少酸味,但都仲叫放得落口⋯⋯酸菜魚:呢個最離譜,叫咗個大份量,盛為3xx,好後悔冇叫細嘅……..學食神話齋,失敗中嘅失敗,魚肉完全冇魚味,仲要食到一浸雪藏味,肉質極鞋,好似食緊白烚魚仲要烚過龍咁,仲要一半魚肉都係有骨嘅,咁都夠膽死拎畀客死,除咗侮辱客人我都諗唔到點解。呢餐飯真係嬲到,食咗一啖相都冇影,前世未食過屎嘅一定要入去體驗吓

叫咗個酸菜魚同酸辣土豆絲,簡直可以用狗都唔食嚟形容‧