2019-08-13 623 views
去到朗豪坊想飲杯台式飲品,本來打算去買茶狼,咁啱見到呢間小店決定一試其實本身對呢間小店都冇乜期望,因為望落去好似一間小食店咁,然而抱住一種,覺得小店可能更加用心製作嘅心態,結果相當有驚喜呢度嘅飲品分咗三個size,呢度嘅中size就等於出面嘅大杯裝,呢度嘅大size真係非常之大。叫咗杯岩鹽芝士奶蓋炭燒烏龍茶(中size),睇下幅圖就知道個層芝士奶蓋有幾厚比喜茶或者其他出名嘅茶飲店厚好多,奶蓋味好重,好好飲價錢同出面差唔多,而我叫咗少冰亦真係有俾少左,好多時出面都依然係一大杯冰,呢方面值得一讚。未試過真係不妨俾廿幾蚊試下,誠意之作
比喜茶或者其他出名嘅茶飲店厚好多,奶蓋味好重,好好飲
2019-08-12
Waiting Time
3 Minutes (Dine In)
$28 (Tea)