嘩! 從未試過如此食店, 我跟同事中午去食晏,一行七人,因為只得1小時為食晏時間,我們1:10入座,其中四位同事1:30終於有食物到,雖然食物ok 好食, 但我們還有3位朋友的餐還未有, 我們只好叫侍應幫忙跟單, 不下一個侍應只是隨口應「好, 跟下囉!」我們不下問了4次以上, 連老板都問埋, 我們幾時有埋那3個餐, 轉眼間, 已到1:50 分, 最後因爲我們趕返工, 有3位朋友的食物都未到, 我們就說將3個餐轉外賣, 要pack 走打包, 此時終於有一個餐再到, 我們說要將此食物入外賣帶走, 叫了10分鐘完全沒有侍應幫手, 我同事其實只是叫义燒飯, 原來此餐那麼複雜, 成個鐘都未做到, 看情況, 我們下次可能要有3個鐘食晏時間才足夠.
2018-09-03
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$100 (Lunch)