2017-09-03 209 views
主菜上晒, 餐湯都未到 , 要我地追服務員先有, 服務員上菜超無禮貌, 拎住碟野行埋黎, 「拍」 一聲, 就咁放碟食物去枱邊( 完全唔係我或者我男朋友前面)。 就算出面食茶記, d伙記都識得將個碟放係客人面前啦。 第一道上左pizza , 我同男朋友問服務員拎兩雙碟, 個女服務員係我格離經過, 我叫佢, 佢無反應,根本唔知佢聽唔聽到 , 轉過頭我問另一個服務員,佢話前面個同事拎緊比我, 其實應一聲ok拎比你都唔難掛⋯中段,我叫佢收一收d用完既碟, 佢黑我面,企左係到,好似我求佢幫我收咁,我直程成碟拎起遞比佢先收。結果拎辣椒油,我地都廢事叫人,自己去拎。最後甜品又係,岩岩先開始食主菜, 連飲品都未上,服務員就上埋甜品。 飲品又係要追先有。 同男朋友開開心心去食飯, 但要食到受氣,心情又差。老實講總體食物係好既, 如果改善到服務就好了。非常令人失望,以後都唔會再食啦 , 比錢買難受!