2023-12-29
天氣急轉凍⛄️ 就好想食火鍋😍 咁岩見到 #三公感謝祭 推出極品級台灣温體牛火鍋套餐(二人)+任食台灣温體牛肉(台灣極級品牛肉:台灣牛三角肉、牛頸脊、三筋肉)😍 仲要二人火鍋都係$288😎 極品級台灣温體牛火鍋套餐(二人)有4款比你揀 🎈三公牛全盛 HK$ 288🎈吉早味牛骨湯 HK$ 288🎈麻辣牛血鍋 HK$ 288🎈養生藥膳鍋 HK$ 288我地揀左 #吉早味牛骨湯 😆 湯底又真係牛味好重 因為用左8個鐘去熬製☺️ 揀好湯底就可以配牛盛盤任配兩款牛肉🐮蔬菜拼盤🥬烏冬/冬粉🍜飲品可選(古早味冬瓜茶/山茶花烏龍/茉莉毛尖)🧋我地揀既兩款牛肉唔想咁多脂肪 所以要比較瘦 帶有牛肉香氣 食落唔會柴口👍🏻餃子🥟餃子皮係好香蛋味 好特別😍蔬菜拼盤蔬菜新鮮🥬顏色鮮艷 最鍾意佢有雞髀菇 好有咬口😋如果想狂食的話~限定火鍋套餐每人可加HK$33 60分鐘任食台灣温體牛肉(台灣極級品牛肉:台灣牛三角肉、牛頸脊、三筋肉)三公(旺角店) @3gong_hk📍旺角西洋菜南街2T號添置商業中心1樓
極品級台灣温體牛火鍋套餐(二人)
有4款比你揀
🎈三公牛全盛 HK$ 288