2022-05-17 431 views
昨天下午5:45經過見到門口有下午茶的介紹便想入去試試, 但侍應卻說只供應至5:30, 然後拿走門口的下午茶牌.但我都無問題仍然想試試, 我和朋友兩人叫了蝦餅, 海鮮槮槮, 軟殼蟹沙律, 串燒和薄荷青檸梳打落單後立刻發覺打錯單, 侍應打了軟殼蟹米紙卷, 然後通知她更改. 問題便開始 - 當我和朋友吃完其光3樣食物, 最後才來了米紙卷, 但我說我order的是沙律, 單據亦巳更正, 等了大約10分鐘再送上軟殼蟹沙律. 但極之馬虎, 沙律用上大量泰式鳼醬, 所以極之甜和滑潺潺, 軟殼蟹已軟掉和凍的, 明頭是從米紙卷再拿出來的. 整個餐真係無一樣及格1) 蝦餅 - 很實無蝦味, 似舊粉2) 海鮮槮槮 - 兩係假蟹柳就像粉條, 個湯只係暖3) 串燒 - 豬牛正常, 但鳼串無味兼乾4) 梳打 - 塊薄荷又巢又梅埋單$290 ( 勁伏!!! )
整個餐真係無一樣及格
1) 蝦餅 - 很實無蝦味, 似舊粉

2) 海鮮槮槮 - 兩係假蟹柳就像粉條, 個湯只係暖

3) 串燒 - 豬牛正常, 但鳼串無味兼乾

4) 梳打 - 塊薄荷又巢又梅

埋單$290 ( 勁伏!!! )
2022-05-16
$145 (Dinner)