2019-01-16 224 views
極尚大喜屋日本放題呢度嘅地方好大,位置亦都好多 , 而餸菜的款式亦都好多選擇,有生嘅有熟嘅一嚟當然係要食刺身先啦,而我就嗌咗北寄貝,象拔蚌,三文魚,蟹腳,帶仔,啲材料都幾新鮮,冇乜腥味, 而刺身下面有冰粒保持溫度冰凍。辣味東風螺, 非常惹味, 口感刺激辛辣小型雞煲, 味道唔錯,有少少芝麻香, 全部肉都係雞中翼嚟嘅。泰式鳳爪,鳳爪非常之辣,亦都好酸,比較重口味溫泉蛋,細滑滋味,有淡淡蛋香回甘炸天婦羅, 所有蔬果都帶甜, 天婦羅皮唔厚香草燒羊鞍, 羊味都濃, 小小騷味可以接受, 燒出嚟都夠熱,好食。榴槤炸彈好香榴槤味, 一咬落口成陣榴槤味飄出嚟, 鍾意食榴槤嘅朋友必須要點呢一個香芋炸彈甜甜地, 脆卜卜炸鮮奶略有少少苦, 奶味唔夠香濃整體上食物嘅質素都係有保證嘅, 大部分菜式都係好滿意, 而飲品係無限叫嘅, 最後食埋甜品雪糕先走, 咁就perfect。
極尚大喜屋日本放題

一嚟當然係要食刺身先啦,

辣味東風螺, 非常惹味, 口感刺激辛辣

泰式鳳爪,鳳爪非常之辣,亦都好酸,比較重口味
溫泉蛋,細滑滋味,有淡淡蛋香回甘

炸天婦羅, 所有蔬果都帶甜, 天婦羅皮唔厚

香芋炸彈甜甜地, 脆卜卜
炸鮮奶略有少少苦, 奶味唔夠香濃