2016-07-17
真真真真系唔知點寫呢一篇食評我真系未去過一間餐廳系好似距咁既首先講下距個服務態度——入到去系冇人理你,企系個門口一陣架啦冇侍應帶位,有人見到我地企系度都有一陣,就問“你地點解唔入?入到去見位就坐啦!”哇~ 你咩態度呀!如果吾系友人想試呢一間,我真系走左啦! 入到去叫野食就好似“催命符”甘皺噻眉頭問我地揀好未,我話“得會叫你,唔該!”距就“jipp”一聲行開左。我當堂火都黎埋!d野食到左啦,距就比得果一杯啫喱就行開左,我叫住距“仲爭一杯wo~”跟住就拉架車仔行埋黎話“宜家咪黎緊咯!” 哇!你呢d系咩態度呀!我未見過d服務態度可以差到咁! 果兩set餐完全唔好食,菜就真系夠多啦,肉既份量都叫左少到可以接受,就真系真系太油啦,完全食唔落唔知系咪冇落鹽定系點,有d部分系冇味既!最後我地系食唔噻既!總之呢一間永無下次!
我真系未去過一間餐廳系好似距咁既
總之呢一間永無下次!