2008-05-25 31 views
星期六晚同朋友去呢度bbq,每位$118,包一罐汽水,一支水通風系統極差,好焗!!!好大煙,勁熱!!!職員只係幫我地放左d已經燒著既炭落d未燒著既炭下面,之後就走開,唔會再有人理你,連用風扇仔吹下都無,咁究竟要等幾耐先有火呢?!食物好一般,雪櫃d沙律係熱既,完全唔凍!我覺得最過份係佢俾d夾我地夾野食燒,但d夾係壞既,完全無彈力!!問佢拎燒烤叉,每支要$3(大佬我俾左錢入黎燒野食架,連叉都要另外收費?!我係唔係去錯地方呀?!)人地好多地方都有免費泊車,但佢地收$10一個鐘!!價錢唔係平,食物質數差,配套唔完善,最緊要係我係去燒野食唔係去燒炭架,完全會焗死囉!!

通風系統極差,好焗!!!好大煙,勁熱!!!
食物好一般,雪櫃d沙律係熱既,完全唔凍!
人地好多地方都有免費泊車,但佢地收$10一個鐘!!