有好耐冇食過Mr. Steak喇!近月恢復晚市堂食🙌🏻真係好鼓舞,尋晚就同老公放下風😘book枱食晚飯~呢度平時係食Set Dinner ,包餐湯和飲品,或者加少少錢,就可以轉Semi-buffet ~可以任食沙律前菜甜品和水果,有幾十款款式,是日餐湯忌廉西蘭花蘑菇湯好濃郁,cream奶味平衡得好好,啖啖都飲到西蘭花蓉,口感清新自然,另一半都飲咗兩碗。服務員會即場切凍肉,其他食物都會無間斷refill,見到都令人食慾大增😍主食:龍蝦•鱸魚 生蠔海鮮拼盤~法式芝士焗龍蝦🦞肉質結實鮮甜,而且容易起肉,好有口感。煎過嘅鱸魚表面香脆,伴隨香草醬,醬汁酸酸地而不油膩,又幾夾喎👍🏻原本我預海鮮拼盤都係一人份量,居然每款海鮮都有兩件,有生蠔、青口、海蝦、貝類,款款都新鮮無雪味,驚喜!澳洲穀飼安格斯肉眼~肉眼扒夠厚身,牛味香濃,我哋揀咗七成熟,切落粉嫩又唔會太生,唔會太多筋位,充滿肉汁,另加$20一份鴨肝,有兩大塊,香脆內嫩,推介!兩份餐我哋share嚟食都好夠份量,人均消費二百幾,CP值極高🙌🏻
有好耐冇食過Mr. Steak喇!

主食:
龍蝦•鱸魚 生蠔海鮮拼盤