2023-12-14 689 views
想食燒味飯一定去鴻興,燒鵝燒肉最出名,抵食好味……不過這是以前的事。今晚打去叫外賣,叫左燒鵝拼燒肉飯,切雞飯和羅漢齋扒菜遠,今次唔係老板娘接電話,嗰阿姐話: 我就話係openrice d客人upload上去有張相係咁煮,有豆腐草菇鋪在菜心上面。阿姐依然話冇😖😩。一直都係D客想食咪,老板娘都永無say no 只要有食材就得,令D客人食得好happy,點知今次請左個咁醒既阿姐!到我去拎外賣時,諗住話番俾'醒目姐'知我要點既小菜係咪樣,於是就show張相俾佢睇,點知佢叻到話,點解吾show張相俾佢睇,救命呀……我係打電話落 order架,心諗吾通佢有千里眼睇到我部手机🤔?!隨即老板娘出來,得知件事后跟我say sorry,但醒目姐繼續扮路人甲,同死都話我吾識叫😡😡。仲有最嬲係打開盒飯,見到D燒肉,OMG 件燒肉一開2,超肥,真係食吾到,原來出面2餸飯真係超值!以前好支持嚟間店,朋友入嚟元朗必定推介。在此祝老板娘生意興隆(畢竟我係佢fans和幚襯左咁多年!) byebye啦!
想食燒味飯一定去鴻興,燒鵝燒肉最出名,抵食好味……不過這是以前的事。今晚打去叫外賣,叫左燒鵝拼燒肉飯,切雞飯和羅漢齋扒菜遠,今次唔係老板娘接電話,嗰阿姐話:[咪嘢羅漢齋菜心,冇 wor] 我就話係openrice d客人upload上去有張相係咁煮,有豆腐草菇鋪在菜心上面。阿姐依然話冇😖😩。一直都係D客想食咪,老板娘都永無say no 只要有食材就得,令D客人食得好happy,點知今次請左個咁醒既阿姐!到我去拎外賣時,諗住話番俾'醒目姐'知我要點既小菜係咪樣,於是就show張相俾佢睇,點知佢叻到話,點解吾show張相俾佢睇,救命呀……我係打電話落 order架,心諗吾通佢有千里眼睇到我部手机🤔?!隨即老板娘出來,得知件事后跟我say sorry,但醒目姐繼續扮路人甲,同死都話我吾識叫😡😡。仲有最嬲係打開盒飯,見到D燒肉,OMG 件燒肉一開2,超肥,真係食吾到,原來出面2餸飯真係超值!以前好支持嚟間店,朋友入嚟元朗必定推介。在此祝老板娘生意興隆(畢竟我係佢fans和幚襯左咁多年!) byebye啦!
2023-12-14
TakeAway
$60 (Dinner)