2017-01-27 676 views
喺呢頭返工,都知道呢間麻麻地,但依然又上左黎,但係今日嘅experience應該係最差嘅。首先本身嗌麻辣豬排撈麵,冇麻辣就咁攞d辣醬黎,仲要我地兩個人先比一碟仔辣醬,想要再問waiter要多一碟又個個都唔得閒,又唔應人。都算,本身嗌嘢食想順便嗌埋嘢飲,但係被waiter三番四次推左,到最後嗌左四次左右終於黎幫我地落嘢飲,我地有兩個唔想飲跟餐唔洗加錢嘅豆漿,想要加錢飲檸茶,但waiter嫌麻煩逼佢地飲跟餐飲料,仲話幫佢地慳左$6。我個麻辣撈麵食到後面仲有疑似包裝膠紙嘅嘢,唔免單都算話送兩隻雞翼比我就算,仲要講到我好似好好彩咁。都算,之後黎左兩隻雞翼,但卻冷冰冰,問waiter佢就話放喺d麵度米暖d囉。。。香港d服務態度出名差,但都唸唔到可以差成咁,以後都唔會去架啦。
麻辣豬排撈麵