2012-10-08 393 views
其實平時真係唔會預去飲奶茶會要求有良好服務但至少可唔可以唔係無禮貌先邊有理由會係話個客﹖我買脆脆莎冰,買果陣唔問我要唔要CREAM都算,當我自己唔知有,我錯我好聲好氣叫你幫我去返層CREAM,佢竟然話『落左你先講』但講完又唔係佢幫我整走佢我都已經無出聲,點知佢仲要突登走出黎望一望佢自己啲promote相然後講句『張圖咪有CREAM LOR』你張圖放係腰位以下,果條圖咁窄,請問點會一望就望下面果啲圖﹖十個有九個都係望上面啲名黎哎野飲嫁啦呢個店員叫號碼又無禮貌唔係講緊佢大聲講野我就當佢無禮貌,我自己做服務業都明白大聲唔等於無禮貌但果種語氣真係完全令人覺得佢似鬧緊人多啲比野飲人下下都係掟落枱,咩態度﹖隔離有個疑似店長OR經理嘅人,由頭都尾睇住佢咁都唔話佢淨係係度收錢....以前去都淨係覺得啲人好HEA,明明成條人龍但係啲店員掛住傾計做野勁慢都覺得無乜所謂宜家呢啲係趕客囉好無﹖做飲食係咪真係完全唔洗要服務態度﹖好想講你啲咁嘅態度會令我唔會再去呢間鋪買野飲情願行遠少少飲第二間OR直情飲便利店好過﹗真心想同個店主講揾日遠距離望下佢地點對客點做野你隔離啲鋪位做左咁多年我都從來無覺得佢地態度差呀希望個
其實平時真係唔會預去飲奶茶會要求有良好服務
但至少可唔可以唔係無禮貌先
邊有理由會係話個客﹖

我好聲好氣叫你幫我去返層CREAM,佢竟然話『落左你先講』
但講完又唔係佢幫我整走佢
然後講句『張圖咪有CREAM LOR』
十個有九個都係望上面啲名黎哎野飲嫁啦

呢個店員叫號碼又無禮貌
但果種語氣真係完全令人覺得佢似鬧緊人多啲
比野飲人下下都係掟落枱,咩態度﹖

隔離有個疑似店長OR經理嘅人,由頭都尾睇住佢咁都唔話佢
淨係係度收錢....

宜家呢啲係趕客囉好無﹖

做飲食係咪真係完全唔洗要服務態度﹖