2021-05-24 315 views
今日happy Friday同朋友一齊試下呢間酒鍋,放題入面佢都真係好高質,今次撞岩係牛氣衝天呢個餐,岩哂鍾意食牛既我地!一嚟到我地揀咗芫茜皮蛋同埋沙嗲,湯底好濃而且香味一足! 成個餐放得好精緻,圍住個爐咁放,加上煙霧既效果,真係打卡一流!牛肉既質素非常高,有牛小排,牛展同埋牛脷外仲有好少見既牛胸爽,牛肉味好濃而且每件牛既肉質都係淋滑,好滿足!另外仲有芝士腸、手打蝦丸同墨魚丸加上大量菇同埋餃,兩個人食一定夠飽! 兩款丸因為手打既關係所以好彈牙又多汁,餃方面亦都做到皮薄餡料多,特別既係有款芝士紫菜蝦蟹餃,芝士味突出好岩打邊爐!另外仲有炸魚皮,都係新鮮脆卜卜。呢到環境望海而且氣氛都好好,食飯傾計一流!