2022-10-01 752 views
豆乳狂人係我最喜愛嘅外賣甜品店,之前食過,除左甜品出色,餈飯都勁好食,好食程度係我人生食過好食餈飯嘅第二位!(第一位喺新蒲崗)除左野食之外,我更加喜歡係佢個外賣盒,個盒係有兩個蓋,除左個外蓋之外,佢仲有個內蓋,可以防止d汁液倒瀉!我就睇佢個盒就覺得呢間野係極致嘅出色,每個細節都顧及到!❤️❤️個外賣盒真係好出色,要影黎睇下,就算揸完車返到屋企,一d汁都唔會漏嘅!❤️❤️早排佢裝修,我仲以為佢摺左,曾經有段時間好失落,今晚經過見返佢,真係勁開心,即刻要買返碗糖水食下😎懷住興奮嘅心情返屋企🥰臨走看發現原來有榴槤甜品,下次要試埋先得!豆豆仙草:有芋圓、紅豆、仙草同豆花,味道夾,好食!楊枝金露唔關我事,係屋企人食嘅,所以比唔到評價。全部清晒係基本,最後都洗返乾淨個盒,非常好用,可以用黎拎d有汁野食返公司食😎

懷住興奮嘅心情返屋企🥰

臨走看發現原來有榴槤甜品,下次要試埋先得!

豆豆仙草

豆豆仙草:有芋圓、紅豆、仙草同豆花,味道夾,好食!

多芒楊枝金露

楊枝金露唔關我事,係屋企人食嘅,所以比唔到評價。

TakeAway