2022-05-25 42 views
超級貓頭鷹全日餐(龍蝦半隻) $208超級豐富既all day breakfast,有勁多配料😍有龍蝦,蟹肉牛油果多士,班尼迪蛋,英式豬肉腸,大啡菇,扒蕃茄,煙肉,薯餅,沙律,焗豆,牛油粟米🌽龍蝦多膏,蟹肉牛油果多士口感豐富,配上脆多士好好食👍🏻班尼迪蛋一切落去果下啲蛋漿爆曬出嚟😍食落仲有好濃烈嘅芝士味。薯餅亦都炸到外脆內軟,好香口😋2人下午茶餐 $138柚子汁脆炸雞翼做得好出色,淡淡柚子味醬汁,外皮好脆,入邊嘅雞肉仲好多汁🤤連本身唔太鍾意柚子味嘅我都覺得好食👍🏻另外芝士燒雞墨西哥卷🫔都好好食,入面有蕃茄蓉加芝士,食落酸酸甜甜咁好開胃。
超級貓頭鷹全日餐(龍蝦半隻) $208

2人下午茶餐 $138

2022-05-25
$200 (Tea)