之前成日都見到呢個勁吸睛嘅丼飯 上網睇過評價又一半半 不過呢排聽講好似進步咗唔少🤩 所以前幾日講唔停就同朋友去試吓啦~✔️三重大極上丼 $398有拖羅 海膽同蟹肉 拖羅有成十幾塊 係勁多油脂😍 仲要係無筋 好好食 海膽就正常 唔會苦 唯一覺得底下嘅飯醋味可以重返少少😬✔️海膽親子丼 $278有三文魚 三文魚子同海膽🐟三文魚份量好多 塊塊都係腩位好肥美 三文魚子都好新鮮😚 如果魚生温度可以凍返少少應該會再好食啲👅✔️粒粒白桃肉白桃汁 $35✔️日本蜜桃汁 $35呢兩款其實都會有果肉 味道都冇乜大分別🤣整體來講 講唔停覺得呢間嘅質素都幾唔錯 偶爾食豪啲都無所謂啦~🔥

✔️三重大極上丼 $398

✔️海膽親子丼 $278