2016-06-24
1952 views
一般放題都會經常性出現上菜慢、漏單、同刺身俾唔足呢D問題。放題但求食得開心,有時食物俾唔夠,下一round就叫返double,餐廳又覺得你點得太多,扣返起少少,惡性循環就開始發生啦!食到好飽呀,因爲食到一肚氣今次呢間我係平日晚巿去,就冇以上問題!上菜速度可以話係極速!非常抵讚 放題應有既三文魚,吞拿魚,八爪魚,螺片,希靈魚,通通都好新鮮無雪味!
刺身切得有一定厚度,食落口會好滿足!意外既係甜蝦係有頭原隻甜蝦,唔細條,味道鮮甜,亦爽口,唔會梅梅地咁,食得痛快!更意外既係有帶子!通常較貴價既放題先有帶子食,平價少少既最多都係得珍珠帶子,里度竟然咁落本!
有大大隻帶子,雖然未到megasize,不過鮮甜味搭夠,值得叫!仲有不得不提海膽手卷,雖然唔好預海膽份量有好多,但味道好好,唔腥唔臭!(好多人都以為海膽係應該咁既味)淨係呢樣已經值回票價!焗蠔都係呢度放題既回本之選,焗到金黃既表面令人食指大動蠔味同芝士沙律醬好夾,蠔亦做到剛熟,唔會做到乾哂,忍唔住食左幾轉!呢度叫得中日放題除左日式食品,仲有中式小炒。食左豉椒炒蜆都幾惹味!
放題應有既三文魚,吞拿魚,八爪魚,螺片,希靈魚,通通都好新鮮無雪味! 刺身切得有一定厚度,食落口會好滿足!
更意外既係有帶子!通常較貴價既放題先有帶子食,平價少少既最多都係得珍珠帶子,里度竟然咁落本! 有大大隻帶子,雖然未到megasize,不過鮮甜味搭夠,值得叫!
呢度叫得中日放題除左日式食品,仲有中式小炒。食左豉椒炒蜆都幾惹味! 平時兩個人去大排檔叫一碟已經半飽,依家少少地一人食d,少食多滋味!
另外,值得一提既係飲品。除左普通汽水,仲有冰鎮奶茶 誠意十足!
以大約二百蚊有咁既質素,都係一個唔錯既選擇