12:30到餐廳,無需等位即刻入場,餐廳內外都有位置座,但門外下午食飯時間通常都會俾外國朋友座咗。餐廳位置不多,大概容納15-20人。一般我自己會路過買杯咖啡返公司飲,今日就試下堂食試下佢既野食。小舖嚟講選擇都多,有意粉、有三文治、有Bagel、Egg Benedict、All Day Breakfast等等今日我就試咗佢既午餐set "linguine & Bacon in Mentaiko" 明太子煙肉意式扁麵因為跟餐我就叫咗杯美式咖啡美式咖啡既平衡係唔錯既,唔算好大烘焙豆味,但又唔會啖而無味!正常發揮!不過佢呢個明太子煙肉意式扁麵我就大力推介喇,首先麵本身麵有咬口個汁非常Creamy, 芝士味濃郁,加埋煙肉呢個配合真係好夾好好食。而且份量剛剛好,會係間唔中都想食既味道!讚!

因為跟餐我就叫咗杯美式咖啡

而且份量剛剛好,會係間唔中都想食既味道!讚!
明太子煙肉意式扁麵
$100 (Lunch)