2019-07-24 4078 views
喺四樓做facial,聽個姐姐話二樓間餐廳幾好,有個自助沙律吧,可以去試下。於是兩姐妹做完facial就落咗去食嘢。環境幾闊落,有卡位,座位都係沙發凳,坐得幾舒服。仲有個大窗邊可以見到出面街景。我哋坐低嘅時候已經就快兩點,人流唔多,沙律吧嘅狀態幾整齊,令人滿意。午餐餐牌所見都係以意粉漢堡包為主,啱晒我呢啲無飯主義者。我哋叫咗兩個餐,可以有埋自助沙律吧、是日餐湯,再加咖啡一杯,個餐嘅setting 都叫做似模似樣。點完餐就有兩件麵包先到,有溫度嘅麵包,外皮鬆脆,內裏軟熟。沙律吧嘅種類繁多,素食嘅朋友應該可以有幾個回合,水果同沙律菜都好新鮮。粟米湯熬得很有誠意,仲食到啲粟米碎粒添,味道濃郁,口感順滑。清香牛肝菌好健康,加埋啲忌廉汁,好啱我哋胃口,而且份量夠我哋兩姐妹share。漢堡包個份量頗為驚人,好多層,大大塊芝士,好厚嘅安格斯牛肉,新鮮蕃茄,口感豐富。食物質素上乘,環境都幾好,好relax,可以為您的假期增添不少氣氛。
於是兩姐妹做完facial就落咗去食嘢。

午餐餐牌所見都係以意粉漢堡包為主,啱晒我呢啲無飯主義者。

點完餐就有兩件麵包先到,有溫度嘅麵包,外皮鬆脆,內裏軟熟。

牛肝菌忌廉闊麵條

美國安格斯牛肉漢堡