2023-07-10
A4黑毛和牛壽喜燒 ($148+$35轉套餐)吉列魷魚圈 (加配$38)牛油帆立貝蟹籽茶漬飯 ($118)和牛一上枱就已經見到佢嘅脂肪比例好靚🤩食落口亦都覺得好滑完全唔靭,唔似係求其俾啲普普通通嘅牛你食個種😏而壽喜燒嘅份量都係相當之多,一個人都真係未必食得哂🤣A4級嘅黑毛和牛真係唔係周圍都有,而且價錢絕對唔貴,牛魔王嚟到嘅真係不妨一試🥩🤤魷魚圈🦑大概有10舊左右,而佢嘅炸粉都係好薄食落口都唔會覺得太油,啱哂想食煎炸野但又驚食到成口油嘅我😌😌而茶漬飯就有好香嘅牛油味,如果唔怕辣嘅可以試下將wasabi加埋落啲飯到,再加茶將佢地溝埋一齊食,都係一種特別得嚟又好食嘅感覺👍🏻然後要讚嘅就絕對係有兩粒超大嘅帆立貝,好有鮮味🤩嚟多幾粒我都食得到🤭唯獨係如果飯嘅份量多返少少就會更加好😚😚最後,其實鋪頭比較上似係一間唔介意大家坐好耐嘅鋪頭😆因為入面有街機,桌球,仲未好多唔同嘅board game俾大家去玩😍😍假如唔識玩嘅話都可以問在場嘅職員,佢哋會耐心教你玩架!下次真係要叫多幾個fd一齊嚟先得😎評分:9/10
吉列魷魚圈 (加配$38)
牛油帆立貝蟹籽茶漬飯 ($118)
評分:9/10