2023-07-06 23 views
超級高質日本餐廳,性價比極高!燒左口魚邊丼好滿足入口即融,好香濃魚油味,撈飯一流,仲要全部都係壽司醋飯,煙煙韌韌有口感,仲有魚子同黑松露,豉油同芥末都唔需要了,朋友點咗秘制牛舌丼,牛舌爽口入味,咁大件同好食都好少有,雞皮串十分惹味,鹽燒原味必定最好食,香蔥拖羅蓉手卷質感細滑,仲有一定要食既壽司,包括火炙左口魚邊、火炙三文魚壽司同埋松葉蟹膏軍艦,真係幸福感爆滿,好Creamy,燒過係真係勁好食,朋友從未食過火炙,食左就話堅係一試難忘,以前去壽司店都冇食過,仲有最正既係佢地非常大件足料既鵝肝多士,每年都只係48蚊真係抵到爛呀,廚師仲要唔係用平食材,堅係如圖顯示原塊鵝肝上枱,多士香脆,鵝肝種澀甜味係最令人上癮哈哈,呢個都係點解我咁中意食鵝肝既原因,味道之特別係冇其他食物取代到,仲有個熔岩海膽魚餅又係只此一間,海膽漿一咬開就湧出黎,鹼鹹地甜甜地,讚👍👍