2017-09-02
話說晩飯食唔飽,咁啱朋友都好鍾意食榴槤,當然要把握當造季節食下榴槤啦!去到舖頭見到好多志同道合嘅榴槤fans。老闆同店員都好健談咁介紹唔榴槤甜品,咁nice 咁好傾真係想幫襯多啲。馬拉桔仔特飲 $25老闆熱情推介,桔仔特飲,佢話連皮食對喉嚨好!冰凍桔仔特飲酸酸地啱晒33度高溫解暑,同我喺檳城飲嘅一樣味,十分正宗,正。一口榴槤泡芙 $28/4件泡芙有蛋香味,榴槤餡係用左D24 purée 整嘅,好香滑嘅餡。榴槤芝士凍餅 $38上層係cream cheese唔太甜,中層係真材實料嘅D24榴槤肉,下層係消化餅底!冇諗過芝士可以同榴槤咁夾,用左微甜嘅芝士可以中和左熟成榴槤嘅甜膩感,有驚喜!榴槤王馬來西亞貓山王冰皮月餅 原價$388九月十五日前買月餅券優惠價$340。真正喺馬來西亞制造。喺店內單買左一個試下,冰皮煙韌夠薄,內餡係貓山王果然特別濃味,口感好滑,好食過醉x香添。貓山王榴槤卷 $48/2條貓山王餡極多,蛋皮夠薄,即叫即整!幾款當中最香濃榴槤味嘅甜品!$48 絕對值回票價!店員都推介!絕對要encore!外賣返屋企第曰食都係咁正!極度推介!一定會向榴槤朋友幫襯!一定唔會失望!
馬拉桔仔特飲 $25
一口榴槤泡芙 $28/4件
榴槤芝士凍餅 $38
榴槤王馬來西亞貓山王冰皮月餅 原價$388
貓山王榴槤卷 $48/2條
一定會向榴槤朋友幫襯!一定唔會失望!