2018-10-08
全天候「榴槤品鑒盤」屋企上下都係榴槤控, 以前成日要等榴槤當做先有得食,依家榴槤粉絲就幸福啦!想幾時食就有得食😋我係 durian bb 嘅擁躉 ,成日都會留意住佢Facebook嘅更新,知道觀塘有實體店 榴槤BB cafe, 一於帶兩大長老來品嚐一下 ! 觀塘地鐵站行幾分鐘就到都算好方便.榴槤品鑒盤係新鮮每日安排, 而家做緊嘗鮮價 $150。真抵食!「榴槤品鑒盤」 由上至下清淡到濃郁咁食,《D 》其實係馬來西亞註冊左嘅號碼🌏榴槤順次序:名種、長柄 D158、金包 D13、山頂XO D24、貓山王 D197😍一次過可以品嚐5款不同品種嘅榴槤💫每一顆都齒頰留香👍🏻由淡味到濃味品嚐,多種口感、味道,不同層次來刺激大家味蕾 👅再飲番杯 貓山王珍珠炭燒烏龍茶,榴槤同埋珍珠完美配搭。Cafe 仲有零食可以即場選購,我忍唔住入手一罐貓山王爆谷 之後再追加多盒 榴槤脆脆💋榴槤控一定要試!榴槤BB 觀塘總店逢星期二休息
再飲番杯 貓山王珍珠炭燒烏龍茶,榴槤同埋珍珠完美配搭。
榴槤BB 觀塘總店逢星期二休息