2019-02-20
夜猛猛又係嘴饞既時候,經過見到一間小食舖 🌸花果山🌸 被佢名子吸引了。一看之下係 平時很少見,當然要一試吧。仲咁岩撞正店主返,有幸一睹年青既老闆添。哈哈..貓山王沙冰🐱🍹貴為小店既招牌款式,作為榴槤控既我 當然要一試吧。大大杯既特飲,榴槤味真係勁重 仲見到粒粒既果肉,睇得見亦都食得到。飲到底既榴槤味都一樣咁濃郁 真係真材實料又足料,必試呢。沖繩黑糖香蕉沙冰🍌🍹同行朋友唔食榴槤,咁就幫佢揀款non榴槤啦。香蕉既特飲一向都係好討好,再配上沖繩黑糖感覺健康得多 亦好足料,而佢黑糖獨有既味道很有古早味呢。西班牙油炸鬼 (榴槤味) 🇪🇸🥨作為一個榴槤控,小食當然都要揀返榴槤味啦。自家製既麵糊,即叫即炸 熱辣辣 香噴噴,品質當然有保證。外面好香脆`內裡又軟香,就咁食已經好好味。真係外脆內軟 榴槤香❤️ 再點上甜甜既榴槤醬,真係好濃郁`好滿足,愈食愈滋味添。..什麼是 ❓原來🌸花果山🌸 真係會令人一試愛上架。作為榴槤控的我 找不到不愛既理由。。必試喔❤️
沖繩黑糖香蕉沙冰🍌🍹