2019-04-06 169 views
今日係nike5麥花臣八強賽, 企足成朝支持朋友, 望下個溫度計已經有成30度, 又熱又攰, 超級辛苦。 已經曬到食唔落飯, 淨係想飲嘢, 諗起朋友講過話有一間飲榴槤奶蓋出色嘅舖頭,上網search左名出發。位置就正喺廣華醫院後門對面, 廣華街1號 ,附近全部都係小食店, 舖頭名叫花果山。我眼中只有榴槤飲品, 真係超級熱,飲咗榴槤沙冰, 店員話加多12蚊可以多一球榴槤蓉, 講真杯嘢本身都42蚊, 都唔爭在加多一球12蚊, 價值54蚊嘅嘢飲,味道真係好榴槤。加埋榴槤蓉果肉, 真係流連忘返, 至於個榴槤煎堆我就覺得麻麻地, 外層炸到太燶, 榴槤用都ok嘅。整體而言,我會推薦飲品。

整體而言,我會推薦飲品。
2019-04-06
Type of Meal