2018-10-09 98 views
一次過滿足哂榴槤癮的地方! 由於榴槤好多品種, 真係好想一次過食哂佢地! 趁阿仔返咗學, 就同老公去食榴槤大餐! 對上嗰次係馬來西亞食貓山王, 一直念念不忘! 今次有得食咁多款榴槤, 真係好爽! 先講「榴槤品鑒盤」$298 : 一共有5款榴槤, 店員教由頭開始食, 淡至濃味先有得慢慢品嘗! 五款入面, 我對"長柄" 較有好感, 因為肉多核小! 另外"山頂xo" 好creamy ! 另外食咗一杯叫做" 一啖貓山王跌落奶"$58! 好濃好濃的榴槤奶昔,味道無得輸!!杰杰地, 又會食到榴槤肉呢! 正!! 唔係講笑, 食完真係飽咗! 今次一試, 就搵到自己心目中的榴槤味道! 咁多款, 各有獨特味道! 平時無乜機會可以咁樣樣品種試下, 今次真係好機會! 好體驗!

好體驗!