朋友知我鐘意食榴槤味既任何野,就帶左我去呢間Express Cafe Bar到,叫我一定要試呢間既Homemade 榴槤 Cream Burlee Cheesecake一聽到呢三樣野既配搭 我就知會愛上平時都有試過 榴槤既Cheesecake,但就比較少見加埋Cream Burlee做表層呢間express bar 位於銅鑼灣 特別方便係個邊返工既朋友仔係間商業大廈入面 主要做take out有早餐、Brunch、Coffee、Tea等等都算多選擇等緊蛋糕個陣發現原來仲有Order Cake既服務同事朋友慶祝生日係到訂購都係唔錯既選擇叫完呢個Cheesecake後 店員好快手咁準備啦原來係即場整!店員話即整先夠脆皮見住用火炙燒到金黃色好正原來都可以有兩種食法因為個cheesecake就夠凍 剛剛整好個陣咁我地就決定即刻食左佢凍凍硬硬既cheesecake好好食 好似食緊升級版既榴槤味雪糕咁第二種食法就係等一至兩個鍾左右食 口感就會軟d 兩種唔同滋味不過個人都係比較鐘意硬食呢個cheesecake好有榴槤香 係榴槤迷既相信一定會鐘意

一聽到呢三樣野既配搭 我就知會愛上

係間商業大廈入面 主要做take out

有早餐、Brunch、Coffee、Tea等等
都算多選擇

等緊蛋糕個陣發現原來仲有Order Cake既服務