2019-03-21
2019 年3月21日星期四朋友介紹咗一間喺銅鑼灣嘅樓上扒房,Book咗今日同老婆兩個人撐枱腳環境唔錯坐得幾舒適適合同老婆或者同屋企人嚟牛扒嘅選擇都唔少,適合對牛扒有唔同喜好嘅人士我哋嘅係窗口位對正銅鑼灣大街環境真係幾正呢度仲有一個任食嘅沙律吧,質素唔錯款式亦都幾多,仲有青口同埋秋葵添望落去仲好新鮮。旁邊仲有一碟火龍果啱做飯後甜品外貌同埋味道一樣吸引一定唔會令你失望特別推介秋葵同埋車厘茄。餐湯係龍蝦湯。你冇睇錯到係有龍蝦肉嘅龍蝦湯唔怪得知碗湯非常香同埋好味經理話返俾我哋聽佢個龍蝦湯真係用龍蝦肉同埋龍蝦來整的呢間餐廳一啲都唔孤寒!湯係可以refill 餐湯配蒜蓉包令你胃口大開。蒜蓉包非常香脆香煎老虎蝦配黑松露忌廉飯老虎蝦煎得啱啱好仲要開邊唔使整污糟隻手叫咗一份5成熟嘅牛肩肉。好香好有牛肉味牛扒上面仲有塊蒜蓉牛油。令到牛扒食落去嘅時候更加好味牛扒下邊仲有唔少雜菜食完牛扒之後牛油同牛肉汁落晒去蔬菜都非常好味薯條配香黑松露汁。第一次咁樣食。雖然有啲邪惡但係真係好好食咁豐富嘅晚餐埋單唔使$700。下次周年紀念日可以再嚟最後要讚一讚個經理非常之細心。除咗經常走過來幫我地加水之外仲會問顧客嘢食如何!
環境唔錯
坐得幾舒適適合同老婆或者同屋企人嚟
牛扒嘅選擇都唔少,適合對牛扒有唔同喜好嘅人士
我哋嘅係窗口位對正銅鑼灣大街
環境真係幾正
呢度仲有一個任食嘅沙律吧,質素唔錯
款式亦都幾多,仲有青口同埋秋葵添
望落去仲好新鮮。旁邊仲有一碟火龍果啱做飯後甜品
外貌同埋味道一樣吸引一定唔會令你失望
特別推介秋葵同埋車厘茄。
餐湯係龍蝦湯。你冇睇錯到係有龍蝦肉嘅龍蝦湯
唔怪得知碗湯非常香同埋好味
經理話返俾我哋聽佢個龍蝦湯真係用龍蝦肉同埋龍蝦來整的
呢間餐廳一啲都唔孤寒!湯係可以refill
餐湯配蒜蓉包令你胃口大開。蒜蓉包非常香脆
香煎老虎蝦配黑松露忌廉飯
老虎蝦煎得啱啱好仲要開邊唔使整污糟隻手
叫咗一份5成熟嘅牛肩肉。好香好有牛肉味
牛扒上面仲有塊蒜蓉牛油。令到牛扒食落去嘅時候更加好味
咁豐富嘅晚餐埋單唔使$700。下次周年紀念日可以再嚟
最後要讚一讚個經理非常之細心。除咗經常走過來幫我地加水之外仲會問顧客嘢食如何!經理非常貼心