今日胃口不大,係太子找地方又苦惱,所以今日再去食其他食品...點知今日大約8點半到達,樓下已經沒有位,只可坐樓上。樓上有一個4人房和1個大房(4人,2人加12位的大桌),我地今次叫了之前想食而未食過的東 西,但最後總論是有點失望,對於水煮牛肉,其他都可以,而待應得一個,都明白要叫佢拿東西需要點時間,但佢都知道我想睇電視都會嘗試開到電視給 我,抵讚!~最後我地都食左3個鐘離開。麻婆豆腐 $68:有孜然粉係豆腐上,令到這餸更香口。豆腐夠滑而冇爛,辣度都可以。送飯一流(不過要整走少少紅油才好吃)燒椒皮蛋$28:燒椒太少,辣度吾夠,皮蛋吾夠溶但都可以一般啦。手拍青瓜$28:都係要叫多蒜多辣最好味,青瓜夠脆口!~鴛鴦魚頭$138:有紅綠2邊,但男人喜歡食綠色(覺得香點),之後只叫綠色椒魚頭,魚頭都大個加上椒勁香,回辣度夠,但肉不多,如下次再食會加$20紅薯粉之類入味更好!~熗炒土豆絲$58:夠味同幼,但偏淋吾夠口感,份量都多同少少脆。水煮牛肉$98:好咸好多油,牛肉係肥牛有點失望。而拿了一件牛肉,一滴滴油咁係碗度,超多紅油,最後都太油吃了一半就沒有再吃了。最後我同男人都因為太油而肚子痛。保健酒$

麻婆豆腐
燒椒皮蛋 和 手拍青瓜 各款

手拍青瓜$28:都係要叫多蒜多辣最好味,青瓜夠脆口!~
鴛鴦魚頭
熗炒土豆絲
水煮牛肉

保健酒$48:都係叫檸檬二鍋頭,食完辣飲之後勁清新(但40度酒吾飲得的人就吾好試啦,因為本人只覺好香同舌頭麻了)

最後每人$130/位坐3個鐘都好好,因為樓上原因比較靜傾計一流!~
2015-06-25
$130 (Dinner)
鴛鴦魚頭