2019-11-11 207 views
一出𨋢門就已經好震撼!入到去環境好寬敞,今日啱好坐係窗邊,陽光正好。好多食物選擇,最中意🥢明太子天使麵 同🍸夕陽無限好,打卡系數高🆙整體性價比都唔錯————————————————————◆明太子忌廉天使麵◇HKD88超級creamy,甜甜地,蒜頭味好香,天使麵掛汁效果一流!每條麵都沾滿醬汁好入味,粒粒明太子好有口感🐟◆命運賭城小食拼盤(小)◇HKD88食到乜全憑運氣😂今日係薯條🍟x洋蔥圈x魷魚圈xfish finger。炸得好香脆,洋蔥圈炸粉微厚但係洋蔥味道超濃,薯條脆得來入面仲好多肉,食到薯仔味◆Classic Benedict Egg◇HKD88有薯餅,番茄,沙律,班尼迪蛋,好豐盛🍳蛋仲識震㗎,切開好流心,鬆餅又唔硬,幾好食!薯餅就冇配茄汁,我地就點拼盤嘅茄汁食🍅◆夕陽無限好x富士山下◇HKD88打卡必備📷好靚!兩球雪糕浮係上面,泡沫入口即溶,下層係芬達/波子汽水,好有gimmick👀

————————————————————
明太子忌廉天使麵