2011-02-08 21 views
今日(8-2-2011 Tue)年初六,同男友起身後食早餐,我原本想食麥片,點知男友話去麥當勞,因為想試吓免費上網服務.好的.男友話事買咩o野食,佢買o左$23.30 o既腿蛋芝士扭粉餐,要細橙汁,同$20.50o既精選早餐套餐,要熱奶茶.好,開餐喇,薯餅永遠都係麥當勞招牌小食.腿蛋芝士扭粉中o既火腿扒亦算唔錯,但熔o左o係湯o既芝士令扭粉好難食,其他o野都係標準水準o既差同普通呢.其實今次想講o既係負責執拾o既員工,佢聽到一個婆婆不斷話counter畀漏呢樣畀漏o個樣,就主動代同事say sorry,問客人重欠咩o野,幫佢攞.最後個婆婆因佢丈夫話唔使至收聲.

2011-02-08
$21.90 (Breakfast)