2005-05-26 2 views
若果你係長期糧尾之人, 標記樂園是個不錯的選擇.粉麵舖十蚊雞好多地方都做到, 但卻做不到呢度肉丸質素. 個人十分喜歡牛筋丸, 牛丸, 今日食左個黑椒豬肉丸, 同樣彈口, 皆因手打之故. 所以食丸係我不二之選.若果返屋企想打邊爐, 門口同樣有魚旦同丸類散買.一杯凍飲大大杯都係五蚊, 檸樂都係八蚊,不過咪剩飲, 皆因寫左剩飲雙計.以前每日都有五蚊雞特價粉麵, 記得2000 年時佢地宣傳叫"千禧除虫價", 食兩碗都係十蚊, 香港邊到仲有你話我聽. 不過今日去已經無左lu.不過要小心, 行過幾個舖位近戲院都有間樂園, 呢間價錢完全唔同, 成十八蚊碗, 食平野咪入錯.仲有夜晚係打冷, 咪夜媽媽走去搵十蚊粉麵食.不過呢度有關樂園間舖張相係錯o既, 呢間並非在花園街, 而係旺角中心對面的西洋菜街南, 小心咪按相搵舖搵錯左.
若果你係長期糧尾之人, 標記樂園是個不錯的選擇.

若果返屋企想打邊爐, 門口同樣有魚旦同丸類散買.

仲有夜晚係打冷, 咪夜媽媽走去搵十蚊粉麵食.